Christiansfeld | Et must-see på ferien

Image

De 12 bedste oplevelser og seværdigheder i Sønderjylland (2019)

"For mange står én bestemt ferie fra barndommen lige det skarpere i erindringen end de øvrige. Det gode selskab var i særklasse, de hyggelige omgivelser var hyggeligere end nogensinde før, og oplevelserne var bare noget ganske særligt.

Og mens vi desværre ikke kan hjælpe med at finde det perfekte selskab, kan vi til gengæld garantere, at de gode oplevelser står i kø, og at omgivelserne er blandt de absolut mest idylliske i Danmark, hvis I sætter feriekursen mod Sønderjylland.

Få steder i landet finder I så mange fredfyldte, kystnære og naturskønne sommerhusområder som i Sønderjylland. Samtidig er der så mange kvalitetsseværdigheder og -oplevelsessteder i Syd- og Sønderjylland, at I skal holde en meget lang ferie for at få tid til at besøge dem alle.

For at gøre det lidt nemmere for jer at vælge har vi udvalgt vores favoritter til ferien i Sønderjylland. Der er noget for enhver smag, og I kan blandt andet dykke ned i den royale historie, tage på opdagelse i naturen eller måske i teateret og meget, meget andet."

Sådan skriver Campaya som indledning til deres artikel "De 12 bedste oplevelser og seværdigheder i Sønderjylland (2019)". - Og Christiansfeld er med på listen.

Læs hele artiklen her.


Udskriv   Email