Samlet 2020-program for Christiansfeld og omegn

Pressemeddelelse

Christiansfeld Centret skyder Genforeningsåret i gang med et samlet 2020-program for Christiansfeld og omegn.

100-året for Genforeningen byder på en bred vifte af spændende arrangementer i og omkring Christiansfeld. Oplev bl.a. musik og koncerter, foredrag, teater, fester og meget mere.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at 2020 er 100-året for Genforeningen. En historisk begivenhed som markeres i det meste af landet hele året igennem.

I Christiansfeld og omegn byder året på en bred buket af aktiviteter og arrangementer, som alle refererer til fejringen af Genforeningsåret.

Sammen med en række samarbejdspartnere har vi indhentet informationer om de aktiviteter, der geografisk er centreret i og omkring Christiansfeld. Vi håber at det vil gøre det let for både lokale og besøgende at orientere sig og bliver inspireret af de mange spændende tilbud der er i 2020” – siger Lise Thomsen, UNESCO Site Manager og leder af Christiansfeld Centret.

Det trykte program blev lanceret i starten af januar 2020 og er første festskud af mange fra Christiansfeld Centrets side. I Christiansfeld vil 100-året for Genforeningen også betyde, at nogle faste arrangementer så som ”Verdensarvsdag” og ”Håndværkets Dag” tager en pause, men vender tilbage igen til næste år.

Folkefest med musik, teater og kaffebord

Et af de arrangementer, som Christiansfeld Centret lægger alle kræfter i, er den store folkelige fejring i forbindelse med d. 10. juli, hvor byen også får Kongeligt besøg og Genforeningspladsen bliver omdannet til en festplads med musik, teater for børn, sønderjysk kaffebord, boder og stande og meget mere.

Vi håber meget at både lokale og besøgende vil være med til at fejre Genforeningen med et brag af en fest. Vi har sammensat et program, hvor der er noget for enhver smag og for alle aldre – så sæt kryds i kalenderen allerede nu, d. 10. juli” – opfordrer Lise Thomsen.

                                                    

Læs meget mere om hvad der sker i Christiansfeld og omegn i programmet. Du kan afhente det i Christiansfeld Centret, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld eller læse det online på www.christiansfeldcentret.dk/genforeningen

 

Se også alle de landsdækkende aktiviteter på www.genforeningen2020.dk


 

2020-program

Udskriv   Email