fbpx

Søstrehuset - en del af The Danish Club

Nyheder
The Danish Club - Historiske Huse
Foto: The Danish Club

Flere besøgende til UNESCO-byen Christiansfeld og øget formidling om byens historiske bygninger og rum er årsagerne til, at Christiansfeld Centret nu er blevet "husmedlem" med Søstrehuset i The Danish Club - foreningen Historiske Huses nye digitale forum, der skal vise os alle vejen til unikke oplevelser i kulturhistoriske rammer.

At tiltrække flere historieinteresserede turister og gæster er noget af det, man hele tiden arbejder med hos Christiansfeld Centret.

Vi oplever en stor interesse i det autentiske og historiske her i Christiansfeld. De besøgende ved ofte meget, før de besøger byen, og vi ønsker at klæde dem endnu bedre på. Dette gør vi bl.a. ved at blive en del af Historiske Huses nye digitale forum ”The Danish Club”. – Siger Birgitte Lamp, Site Manager og leder af Christiansfeld Centret

Øget formidling af verdensarven og UNESCO-byen

Som en del af efterårets øgede kommunikationsindsats fokuserer Christiansfeld Centret på en øget tilstedeværelse på flere kommunikative platforme. Dermed håber man på endnu flere besøgende i UNESCO-byen, som kan opleve den unikke ro og charme.

I sommers blev også Brødremenighedens Hotel medlem af The Danish Club, og nu følger Christiansfeld Centret trop.

The Danish Club er en unik mulighed for os til at udbrede budskabet og historien om Christiansfeld og nå endnu længere ud, end vi gør i forvejen”. – Uddyber Birgitte Lamp

Jul i Honningkagebyen

Som noget helt nyt har vi netop oprettet tre julearrangementer under Søstrehuset på The Danish Club.

D. 1., 8. og 15. december tilbyder Christiansfeld Centret nemlig en særlig julebyrundvisning ”Stjernestunder”, hvor historien om den karakteristiske Herrnhutstjerne og julens traditioner inddrages.

Byrundvisningerne starter kl. 13.00 fra Christiansfeld Centret, Nørregade 14, og varer 1½ time. Pris: 60 kr. (børn u/18 år er gratis).

Også den årlige juletur til Christinero (i år søndag d. 2. december) samt byens julemarked ”Jul på torvet”, arrangeret af Christiansfeld Handelstandsforening, kan ses på The Danish Club.

Besøg Søstrehusets profil på The Danish Club her. 

Kort om The Danish Club

The Danish Club blev lanceret primo juni 2018.

The Danish Club er en ”hub”, der forbinder ejere af historiske huse med danskere og turister, der ønsker unikke oplevelser i kulturelle rammer. Ejere af Historiske Huse kan blive gratis medlem af The Danish Club frem til den 1. april 2019.

Besøgende kan blive medlem af The Danish Club for 500 kr. årligt og få en række særtilbud og inviteres til lukkede arrangementer for medlemmerne. Hertil kommer magasiner og nyhedsbreve samt fornøjelsen af at være med til at værne om den danske kulturarv.

www.thedanishclub.dk kan besøgende hurtigt og nemt finde netop de oplevelser, som tiltaler den enkelte.

The Danish Club vil fremadrettet udvikle særlige oplevelsesuniverser på tværs af de historiske huse og over hele Danmark til de besøgende som f.eks. historisk maraton eller gå i H.C. Andersens fodspor gennem kroer, slotte og herregårde.

The Danish Club har modtaget finansiel støtte på 1,5 mio. kr. fra Realdania.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Kommunikations- og formidlingsmedarbejder ved Christiansfeld Centret, Kristina Wagner Hansen på telefon 79 79 11 10 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Udskriv