Tour de France kommer til Christiansfeld

Touren-i-DK
Foto: Region Syddanmark

Tour de France rykkes til 2022

Grundet Covid-19 kommer Tour de France først til Danmark i 2022

Hold øje på hjemmesiden for mere information og læs evt. om den rykkede tour-start her.

Tour de France kommer til Danmark

Den 21. februar 2019 blev det bekræftet på et pressemøde i København, at Tour de France kommer til Danmark. De tre første etaper af Touren i 2021 skal køres i Danmark - to af dem i Region Syddanmark.

Det er tredje etape der lægger vejen forbi Christiansfeld. Etapen starter i Vejle, hvor vores UNESCO-kollegaer i Jelling også får besøg, og slutter i Sønderborg. På turen får rytterne rig mulighed for at nyde den smukke syddanske natur og de historiske bygninger. 

- "Tour de France er en kæmpe begivenhed, der tiltrækker mange mennesker, og mange rejser rundt med feltet for at se løbet. Vi skal lokke så mange besøgende som muligt ind til vores by, og det er en kæmpe mulighed for os - også til at forsøge at få nogen til at spise og sove her", siger Birgitte Lamp, Sitemanager og leder af Christiansfeld Centret. 

Festivitas og lokal stolthed

Borgere og besøgende i Christiansfeld kan godt allerede nu se frem til en festdag af de store, når Tour de France kommer forbi byen. - "Det kan skabe en stolthed for borgerne i Christiansfeld, hvis vi får mange hertil, fordi Tour de France kommer forbi" siger Birgitte Lamp. 

Læs hele artiklen på JV.dk her.


Udskriv   Email