UNESCO-site manager skifter job

Birgitte Lamp

UNESCO-site manager skifter job

Pressemeddelelse:

UNESCO Site Manager og leder af Christiansfeld Centret Birgitte Lamp forlader til december Christiansfeld for at tiltræde stillingen som ny nationalparkchef for Nationalpark Mols Bjerge. Her skal hun stå i spidsen for en række større strategiske samarbejds- og udviklingstiltag, herunder realisering af et nyt besøgscenter, der skal styrke Nationalpark Mols Bjerges rolle nationalt og internationalt.

Birgitte Lamp bliver en savnet kollega blandt Kolding Kommunes kulturledere: ”Birgitte har ydet en stor indsats og under hendes ledelse har Christiansfeld Centret for alvor medvirket til at få UNESCO-byen på landkortet. Hun er en afholdt og kompetent leder og kollega,” siger kulturchef i Kolding Kommune, Lisbet H. Lambert. ”Men vi ønsker hende også alt mulig held og lykke i det nye job som Nationalpark-chef.”

Selv om Birgitte Lamp glæder sig til de nye udfordringer, har hun nydt de forgangne år i stor stil:
”Jeg har haft 4 fantastiske år her i Christiansfeld, hvor jeg synes, vi sammen har skabt noget rigtig fint. Det har været et stort privilegium at arbejde tæt sammen med de dygtige medarbejdere og de mange samarbejdspartnere i både ind- og udland. Ikke mindst samarbejdet med Brødremenigheden har været en stor fornøjelse. Det er derfor med både glæde, taknemmelighed og en vis portion vemod, at jeg takker af for denne gang. Christiansfeld og menneskerne her vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte”.

Frem til sommeren 2020, hvor markeringen af 100-året for Genforeningen kulminerer konstitueres Lise Thomsen som leder af Christiansfeld Centret. Lise Thomsen har som udviklingskonsulent i By- og Udviklingsforvaltningen arbejdet med udvikling og strategi i Christiansfeld Centret.


Udskriv   Email