Visionær direktør til en nyt lokalhistorisk kraftcenter

Museum Kolding søger en ny direktør, der skal stå i spidsen for opbygningen af et nyt museum. Den 1. januar 2021 bliver Museet på Koldinghus til Museum Kolding og flytter fra det tidligere kongeslot til Staldgården. Det nye Museum Kolding fusionerer med Christiansfeld Centret og det kommende oplevelsescenter på Skamlingsbanken. Museum Kolding vil være en selvejende institution og et statsanerkendt museum med ansvar for kommunens lokalhistorie og dansk sølv.

 

DIREKTØR TIL MUSEUM KOLDING


Vil du stå i spidsen for opbygningen af et nyt museum?

Som direktør skal du være med til at gøre det nye Museum Kolding til fremtidens kulturhistoriske museum og skabe et nyt lokalhistorisk kraftcenter. Du skal ligeledes stå i spidsen for opbygningen af et nyt museum – fra etablering af den nye organisation, over konkretisering af museets faglige ansvarsområder, udarbejdelse af museets første strategi, forening af tre kulturinstitutioner og til opbygning af de fysiske rammer og museets første udstillinger.

Der er store ambitioner for Museum Kolding, den politiske opbakning er stor, og du får som direktør uanede muligheder for at udvikle forståelsen og formidlingen af kulturhistorie i fremtiden.

Læs mere om stillingen som Direktør til museum Kolding her

Christiansfeld Centret