fbpx
Adventskalender

Adventskalender

Deltag i Adventskalenderen på Christiansfeld Centrets Facebook hver søndag i december. Se videoen og svar på spørgsmålet for at deltage i konkurrencen om flotte præmier, der er sponsoreret af byens butikker!

Rune Lundberg, Direktør for Museum Kolding

Museum Kolding har fundet sin direktør

Rune Lundberg skal stå i spidsen for det nye Museum Kolding. Han kommer med en solid erfaring med at formidle kulturarv og er ikke bange for at gå nye veje.

​Når Museum Kolding begynder at tage form i 2021, bliver det med Rune Lundberg i direktørstolen. Den 49-årige cand. mag. i etnologi kommer fra en stilling som specialkonsulent hos Slots- og Kulturstyrelsen og kan derudover præsentere en lang række erfaringer inden for den museale og politiske verden. Fra 2013 til 2017 var han leder af Slagelse Museerne og del af ledelsesteamet i Museum Vestsjælland, hvor han på nærmeste hånd arbejdede med udfordringer og muligheder i en stor museumsfusion. Derudover har han været primus motor i opbygningen af Skoletjenesten ved Museum Vestsjæll

.

Filmplakat I krig og kærlighed

I krig og kærlighed

Gå ikke glip af den eksklusive mulighed for at komme bag om filmen I krig og kærlighed, når producent og idémand Ronnie Fridthjorf holder foredrag i Tyrstrup Sognehus onsdag den 21. oktober kl. 17.00. Efter foredraget vil der være en let anretningen, inden filmen bliver vist.

Program til kulturarvsmåned 2020

Kulturarvsmåned 2020

Så er der kun en måned til Christiansfeld sætter ekstra fokus på kulturarven. 

Også i år er der et spændende program med alt fra foredrag, udstillinger, musik og meget mere.

Træ med efterårsblade

Tilbud i efterårsferien

Tag til Christiansfeld i efterårsferien og oplev både Verdensarven og Genforeningen i autentiske omgivelser.