Påske-sjov i Christiansfeld

Påskesjov i Christiansfeld

Tag hele familien med - kom og oplev Christiansfeld! Hele påskeugen er der rig mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer i Christiansfeld. PÅSKESJOV I CHRISTIANSFELD Lørdag d. 13. april - mandag d. 22. april Hent et opgaveark i Christiansfeld Centret og løs sjove påskeopgaver – både i udstillingen, i byen og der hjemme. Gå bl.a. på bogstav-jagt i udstillingen, find alle ordene der gemmer sig i vores "Word-search", spejl, tegn og mal nogle af byens mest kendte motiver og hjælp honningkagebageren med at finde vej til honningkagen.  Tag med på en historisk byrundvisning og hør om byens og Brødremenighedens historie, om den helt særlige byplan og arkitektur og meget mere. Vi har offentlige byrundvisninger både lørdag og søndag kl. 13.00. Læs mere om de offentlige rundvisninger og tilmelding.  Du kan også opleve Brødremenighedens museum og gå på opdagelse i den smukke UNESCO-by på egen hånd. Christiansfeld Centret holder åben alle dage i påsken kl. 10.00 – 16.00. PÅSKESJOV FOR BØRNHent et opgaveark i Christiansfeld CentretAlle dage kl. 10-16Aktiviteten er gratis Se aktiviteten på Facebook.

Be Happy Pass

Brug dit Be Happy Pass i Christiansfeld

Brug dit Be Happy Pass i Christiansfeld Centret. Der står mange oplevelsessteder og attraktioner bag Be Happy Pass-kortet. Vores mission er at give dig og din familie verdens bedste børneferie.

Du får kortet, når du bor hos en af vores overnatningspartnere. Kortet er gratis. Og det er fyldt med tilbud.

Vis dit Be Happy Pass-kort i Christiansfeld Centrets butik i Nørregade 14 i Christiansfeld og få udløst din helt særlige oplevelse.

Christiansfeld UNESCO Verdensarv

Christiansfeld | Et must-see på ferien

For mange står én bestemt ferie fra barndommen lige det skarpere i erindringen end de øvrige. Det gode selskab var i særklasse, de hyggelige omgivelser var hyggeligere end nogensinde før, og oplevelserne var bare noget ganske særligt.

Christiansfeld UNESCO Verdensarv

"Rollator-tur" - ældre og gangbesværede

Christiansfeld Centret udbyder nu et nyt koncept med byvandring med rollator for ældre og gangsbesværede samt evt. ledsagere.

Kvinden i spidsen for det nye initiativ er den erfarne guide Ellen Hansen på 91 år, der selv er rollatorbruger. Ellen har igennem mange år lavet rundvisninger i UNESCO-byen, og hun glæder sig til at lave den nye tur, hvor både vandring og tempo er særligt afpasset efter gæsternes behov.

Tour de France kommer til Christiansfeld

Den 21. februar 2019 blev det bekræftet på et pressemøde i København, at Tour de France kommer til Danmark. De tre første etaper af Touren i 2021 skal køres i Danmark - to af dem i Region Syddanmark.